Okrugli stol - Oracle APEX – korištenje danas i očekivani razvoj

Track

APEX

Datum i vrijeme

četvrtak, 15. listopad 2015., 16:10

Dvorana

Dv 1 Velika

Trajanje

60'

Ova godina će biti zapamćena kao godina APEX-a! Pred nama je dugo očekivana nova generacija dobro poznatog alata za moderni razvoj aplikacija na Oracle bazi. Na okruglom stolu namjera je inicirati raspravu o razlozima uspjeha u korištenju APEX-a među razvojnim alatima, zadovoljstvu korisnika, ocjenama developera o APEX 5 kao i potrebnim poboljšanjima, te konačno, prokomentirati budućnost. U uvodu Dario Bilić iz Biloga, moderator APEX cjeline,  će uključiti i rezultate Ankete koju smo inicirali kako bi dobili što bolju sliku o APEX-u koja je formirana među polaznicima konferencije. Dario će moderirati diskusiju zajedno sa Joel Kallmanom i Deneš Kubičekom.

Sigurno je da ćemo od Joel Kallmana, direktora razvoja APEX-a u Oracle korporaciji, i jednog od prvih autora APEX-a, dobiti najbolju ocjenu gdje je APEX danas i kakve su namjere Oracle za sutra. Tu će svakako sudjelovati i Vladislav Uvarov član Oracle razvojne ekipe APEX-a.

Uz direktno zadužene u Oracle korporaciji, u diskusiji će sudjelovati i vodeća imena u svijetu APEX-a Deneš Kubiček, Peter Raganitsch, Roel Hartman, Alex Nuijten, sve Oracle ACE Direktori - promotori APEX-a i vrlo aktivni članovi APEX zajednice. Također su svi predavači u APEX cjelini potvrdili učešće u raspravi. Svi oni će biti spremni dati doprinos diskusiji i odgovoriti na postavljena pitanja. 

Dobrodošlo je aktivno sudjelovanje sudionika konferencije u diskusiji, te u direktnom postavljanju pitanja, uz prethodno već postavljena pitanja u anketi. Sudjelujte na okruglom stolu u diskusiji o APEX-u, ali i koristeći priliku razgovora sa imenima poznatim u svijetu APEX-a.

Detalji o predavanju

Vrsta: Okrugli stol
Razina težine: Općenito
Poželjno iskustvo slušatelja: Bez iskustva (1 g. i manje)
Poželjna funkcija slušatelja: Svi

O predavaču

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj