HrOUG 2021

HrOUG 2022. godinu počinje sa još jednim terminom, tako da će se organizirati dvije HrOUG konferencije: prvu u svibnju u Tuhelju, a drugu u listopadu u Rovnju

Proljetna HrOUG konferencija je pred vama. Program konferencije će biti dopunjen još nekim predavanjima koja su najavljena, ali predavači zbog svojih poslovnih obaveza nisu stigli odraditi službenu prijavu. Agenda će biti aktivirana do 20.4. 

Pozivamo vas da dođete u Tuhelj, da osim što ćete slušati odlična predavanja i unaprijediti svoja znanja i porazgovarate sa drugim sudionicima iz Oracle zajednice, posvetite malo vremena i sebi u Vodenom planetu Hotela Well, te da se tokom večernjih druženja uz vrhunske izvođače opustite i akumulirate dodatnu energiju za rješavanje svakodnevnih zadataka. 

Mnogi sudionici su nam rekli kako je vremenski razmak od cijele jedne godine između dvije konferencije često predug period u kojem tehnološki napredak ne posustaje, već naprotiv, u međuvremenu se pojavi veći broj novosti koje se ne stignu predstaviti u kraće vrijeme nakon objave ili se stavljaju "na čekanje" do sljedeće konferencije.

Osim toga, jedna godišnja konferencija često je opterećena s mnogo predavanja u različitim dvoranama u isto vrijeme pa neka kvalitetna predavanja ne dođu do izražaja ili su stavljena na listu čekanja.

Stoga je naša ideja da godišnje održimo ne jednu nego dvije HrOUG konferencije, jednu u proljeće (Novo !!!), a drugu (tradicionalno) u jesen, kako bi mogli dobiti bržu i primjereniju razmjenu informaciju te pravovremeni prijenos novosti, a na taj način bi se moglo prihvatiti i veći broj predavanja. Osim toga, naša želja je posvetiti više vremena na konferenciji najboljim rješenjima iz prakse tzv. "Best practices & success stories" i razmjeni iskustava.

HrOUG konferencija poznata je ne samo po izvrsnim predavanjima i predavačima, nego i po kvalitetnom i korisnom druženju u manje formalnim trenucima i u zabavnoj atmosferi, u kojoj se često lakše ostvaruju kontakti među sudionicima, kao i razmjena znanja i iskustava, što će ostati naša praksa i u budućnosti. Vrlo često su baš ti razgovori i izravni kontakt svih sudionika i predavača, rezultirali bržem i boljem rješavanju problema i tehnološkoj optimizaciji rješenja, ali i uspostavi vrlo korisnih suradnji i partnerstva.

Nadamo se da će vam se ova promjena svidjeti i da ćemo se vidjeti u Tuhelju

HrOUG konferencija na jesen bit će u našem tradicionalnom terminu 11.-14.10. u Rovinju.