Oracle hibridni oblak

Track

-

Datum i vrijeme

utorak, 13. listopad 2015., 18:50

Dvorana

Dv 1 Velika

Trajanje

20'

Računarstvo u oblaku se razvija i adaptira exponecijalnom brzinom. Ono što je počelo kao pomodna riječ, evoluiralo je u niz robusnih tehnoloških rješenja. Kako računarstvo u oblaku sazrijeva, suočava se s najvećim izazovom: uspješnu integraciju u poslovne informacijske sustave. Međutim, kada se rješenje u tvrtci želi usvojiti, nailazimo na nove probleme koji se odnose na sigurnost, pouzdanost i integraciju ukupne usluge.

Prednosti računarstva u oblaku su dobro poznate te se u ovoj prezentaciji neće se o njima raspravljati: umjesto toga smo u potrazi za balansiranjem prednosti oblaka sa složenošću koje se odnose na sigurnost, SLA, opcije migracija i troškova. To znači da bi trebalo biti očito da korisnici neće završiti u privatnom ili javnom oblaku, već u privatnom i javnom oblaku,  što nas vodi prema (Oracle) hibridnim oblak scenarijima.

Do sada smo identificirali dva najvažnija područja  vezana za usvajanje hibridnog oblaka a to su kompatibilnost oblaka i usluga integracije, a gdje je Oracle ponuda izrazito jaka.

Detalji o predavanju

Vrsta: Keynote speach
Razina težine: Općenito
Poželjno iskustvo slušatelja: Bez iskustva (1 g. i manje)
Poželjna funkcija slušatelja: Svi

O predavaču

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj