Velimir Srića Ekonomski fakultet Zagreb

Prof. Srića završio je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, diplomirao na Ekonomskom fakultetu i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu. Kao Fulbrightov stipendist, stekao MBA na Graduate School of Business, Columbia University, New York, a doktorirao na Sveučilištu u Zagrebu. Znanstveni je savjetnik i redoviti profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te gostujući profesor na UCLA (University of California at Los Angeles). Programski je direktor DELFIN-a, tvrtke za razvoj menedžmenta. Bio je gostujući profesor na Pekinškom Renmin sveučilištu u Kini, na sveučilištima u Budimpešti, Mariboru, Grazu, Rijeci, Sarajevu, Podgorici, Splitu i Osijeku te na IEDC u Bledu. Ekspert je Svjetske banke za Change Management.
Dobitnik je Eisenhower Fellowship vlade SAD, nagrade Mijo Mirković i nagrade Josip Juraj Strossmayer za znanost. Član je mnogih međunarodnih profesionalnih društava iz menedžmenta i informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost Hrvatske i urednik prvog hrvatskog časopisa o informatici.
Bio je Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član vlade SRH. Jedan je od osnivača Društva za razvoj informacijske pismenosti, Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Bio je član Upravnog odbora udruge poslovnih škola Centralne i Istočne Europe CEEMAN te prvi urednik CEEMAN News. Koautor je u International Encyclopedia of Business and Management, Thomson Publishing. Konzultant je iz menedžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki. Objavio je, samostalno, ili u koautorstvu, šezdeset knjiga, preko 400 znanstvenih i stručnih radova te na stotine članaka i kolumni u časopisima.

Predavanja

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj