Oracle Management Cloud servisi

Track

DevOps & Cloud

Datum i vrijeme

četvrtak, 20. listopad 2016., 14:00

Dvorana

Dvorana D

Trajanje

45'

Ova tehnička prezentacija s kratkom demonstracijom predstavit će Oracle Management Cloud (OMC), novu generaciju integriranih rješenja za monitoriranje, upravljanje i analizu prikupljenih informacija, dostupnih kao usluge u Oracle Cloudu. OMC se sastoji od više servisa u oblaku koji omogućuju monitoriranje u realnom vremenu kako strukturiranih podataka, tako i podataka iz logova, kao i analitičke aplikacije nad istima, izgrađenih na skalabilnoj big data platformi. Dizajniran je za heterogene okoline bilo u vlastitom data centru (on-premise) ili u Oracle Cloudu ili u nekom drugom oblaku.
Prva tri OMC servisa objavljena na prošlogodišnjem Oracle Open Worldu su Application Performance Monitoring, Log Analytics and IT Analytics. Svaki od tih servisa može se koristiti neovisno dok najpotpunije informacije možete dobiti ukoliko ih koristite zajedno.
Oracle Log Analytics servis monitorira, agregira, indeksira i analizira podatke iz logova aplikacija i infrastrukture (on-premise i u oblaku) u realnom vremenu omogućujući korisnicima pretraživanje, istraživanje i korelaciju tih podataka s ciljem brže dijagnostike problema, boljeg uvida u rad i bržeg donošenja boljih odluka.
Oracle Application Performance Monitoring servis pruža razvojnim i opeativnim timovima informacije potrebna za pronalaženje i popravljanje aplikacijskih problema.
Oracle IT Analytics servis pruža potpuni, 360° uvid u performanse, raspoloživost i kapacitet aplikacija i infrastrukture, omogućujući menadžmentu, analitičarima i administratorima donošenje kvalitetnijih odluka o radu IT-a baziranih na kompletnj analizi sustava i podataka. 

Detalji o predavanju

Vrsta: Predavanje
Razina težine: Općenito
Poželjno iskustvo slušatelja: Bez iskustva (1 g. i manje)
Poželjna funkcija slušatelja: Svi

O predavaču

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Edukacijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!