Zabava

Kada radimo, vrijedno radimo, a kada se zabavljamo, nema kočnica.

Ne znamo drugačije.

 

I ove godine vrijedni organizatori HrOUG konferencije dovode za vas najbolje od najboljih u okviru raspoloživog budžeta. Nadamo se da ćete svi naći u ovom programu barem nešto što će vas veseliti.

Svjesni smo da je nemoguće zadovoljiti ukuse baš svih sudionika, ali sav program radimo u najboljoj namjeri ne želeći povrijediti ničija vjerska ili svjetovna uvjerenja. Na HrOUG konferenciji svi sudionici uvijek imaju i alternativu.Uvijek se može naći neki drugi prostor sa sadržajem koji je drag vašem ukusu. Ekipo, samo pozitiva i osmijeh od uha do uha. 

STOGA NA NAŠE ZABAVE ULAZITE NA VLASTITU ODGOVORNOST :-))

UTORAK

“Prava Istina O Disko Plesu” prvi plesni Stand-Up u regiji.

To je pravi spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Ovaj plesno-zabavni show popraćen je s najvećim disko hitovima. U predstavi je ukupno preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika. 

Naš eminentni plesač Tomislav Tržan objašnjava kako su nastali pokreti u disko plesu, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a.

Ponesite plesne cipele i prdružite se plesu i usvojite neke nove disco pokrete!

Boardgame Geek Corner

U suradnji sa Carta magica (http://www.cartamagica.hr/) osigurali smo cijeli niz hit igara koje će svi sudionici moći igrati u foajeu hotela, Neke od igara koje će se moći igrati su: Terraforming Mars, Scythe, Adrenaline,Sanctum, Blood Rage, Tokaido, Deception, Camel Up, Azul, Skull, Patchwork, Shadows over Amsterdam, Letter Jam, Codenames, Fluxx, 7 Wonders, Imperial Settlers, Abyss, Mysterium, Dixit, Res Arcana, Kemet, Jamaica, Kingdomino, Celestia, Clank, Istanbul, Just one, Galaxy Trucker, 7 wonders duel, Ticket to ride Europe, Tapestry, Reef, Planet, Alchemist, Catan, Five Tribes, Civilization a new dawn i mnoge druge.

Ukoliko igrate Magic, javite nam se. Postoji mogućnost da ponesete svoje dekove i zaigrate protiv Carta magica Champion-a.

Društvene igre će se moći igrati u utorak i srijedu.

SRIJEDA

Bluzy Threesome iz Siska, ponajbolji hrvatski blues band

Bluzy Threesome su bili pobjednici 11th Croatian Blues Challenge 2019-te i dobili mogućnost biti hrvatski predstavnik na International blues challenge 2020. u Memphisu, USA. Od 240 bendova iz cijelog svijeta završili su u polufinalu tog najvećeg i najcijenjenijeg svjetskog blues natjecanja i osvojili 4. mjesto.

Kako i njihovo ime sugerira, oni praše žestoko, svima znane blues-rock standarde, a ove godine će izdati i svoj prvi album sa autorskim skladbama.

Početkom lipnja 2022. nastupit će kao hrvatski predstavnici na European Blues Challenge u Malmou. Svirka na našoj konferenciji će im biti doba provjera prije natjecanja u Švedskoj. 

Texas Hold'em poker

U srijedu će se odigrati i sada već tradicionalni turnir u Texas Hold'em pokeru. Kada dođete na konferenciju prijavite se za turnir na akreditacijskom pultu.

------------------------------

Odricanje od odgovornosti: HrOUG i HUJAK zadržavaju pravo promjene programa u cijelosti ili djelomično bez najave i upozorenja.